Foto van HTC One M10 toont vernieuwde bedieningstoetsen


Vanuit China bereiken ons foto's van de nog onaangekondigde HTC One M10. Dit nieuwe toptoestel van HTC lijkt getuige deze beelden over nieuwe bedieningtoetsen te beschikken.

Een punt van kritiek van de bestaande One M9 is dat hij dankzij de dubbele balken onder het scherm onnodig lang en dus groot is. Daar lijkt HTC zich wat van aangetrokken te hebben want één van die balken is weg bij het nieuwe vlaggenschip van 2016. Wat ook weg is zijn de virtuele bedieningsknoppen op het scherm. Deze zitten straks links en rechts van de vingerafdrukscanner, getuige de oplichtende knoppen.

Zwarte HTC One M10

HTC lijkt hiermee dezelfde weg in te slaan als Samsung. Die gebruiken als sinds heugenis virtuele bedieningsknoppen. Qua ontwerp lijkt het hierboven weergegeven vlaggenschip sterk op de One A9. Dat is geen slechte zaak omdat de A9 sinds lange tijd weer een enorm fraaie telefoon van HTC is. Zelfs al lijkt hij sterk op een andere bekende smartphone van de concurrentie. Naar alle verwachting kondigt HTC de One M10 aan tijdens een speciaal event op 11 april in Londen. Mogelijk gebruikt HTC dan niet de One M10-naam maar heeft het iets nieuws voor ons in petto.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel