Achterkant HTC One M10 op de foto


Omdat HTC het Mobile World Congress overslaat om haar volgende vlaggenschip aan te kondigen is het afwachten op het speciale event in april. Het daar te tonen toestel zien we mogelijk nu al op de foto. Ditmaal is de achterkant aan de beurt.

Een blik op de voorkant van de opvolger van de One M9 hebben we eerder eind vorige week al gezien. Uit toen verschenen foto's bleek dat HTC links en rechts van de vingerafdrukknop aanraakgevoelige bedieningstoetsen wil plaatsen. Sinds de eerste One hebben we dat niet meer zo gezien. De nu verschenen achterkant lijkt op het eerste gezicht wat grof afgewerkt. De achterzijde zelf lijkt gezandstraald. De randen zijn vrij ruim schuin afgesneden.

HTC One M10 achterkant

Verder lijkt de verticale antennelijn naar de cameramodule verdwenen. Wat overblijft is een horizontale lijn met een grijze afwerking. Bij de One M9 leek die wat minder op te vallen vanwege het minieme kleurverschil. Al zou dat in dit geval ook aan de belichting kunnen liggen. We wachten daarom het definitieve ontwerp graag af. We zien rechts van de camera een dubbele flitser met verschillende kleuren. Dat is mogelijk gedaan om natuurgetrouwere kleuren te krijgen. Daaronder zit nog een zwarte sensor. Mogelijk is dat de laser autofocus waar al eerder over gesproken werd. Die helpt de 12 megapixel camera om sneller scherp te stellen, zelfs in het donker. Zoals gezegd gaat het gerucht dat HTC deze One M10 tijdens een speciaal event op 11 april in London wereldkundig zal maken.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel