Witte HTC One M10 te zien op foto


Is het een iPhone? Is het een A9? Nee het is de HTC One M10. Vermoedelijk het nieuwe vlaggenschip van het Taiwanese bedrijf. Afzender van de foto is de luis in de pels van HTC; Evan Blass van @evleaks.

De verschillen met de One A9 lijken op het eerste gezicht minimaal. Het HTC-logo onder het scherm is verdwenen waardoor hij een stuk minder lang lijkt. Vooral de One M9 kreeg vaak het kritiek dat hij onnodig lang was vanwege z'n balken boven en onder het scherm. Dat de One M10 minder lang is komt ook door het ontbreken van een BoomSound-speaker. Dat was nou net één van z'n pluspunten dus dat is erg jammer.

HTC One M10 wit
De witte versie van de One M10

We zien verder een zwarte rand rondom het toestel. Het is nog onduidelijk of dit simpelweg bij het ontwerp hoort of dat het toestel hier in een hoesje zit. Vermoedelijk het eerste. Ook de HTC One A9 kent een ronde rand al lijkt die vele malen groter. Ander verschil lijkt de selfiecamera te zijn. Die lijkt hier een fractie groter te zijn. Op de A9 zit een UltraPixel-camera van 4 megapixel groot. Als eerdere geruchten over de HTC One M10 kloppen dan krijgt het toestel een 5,2 inch Quad HD-scherm met 12,3 megapixel camera en Snapdragon 820-processor. Daarmee kan het toestel op papier eenvoudig de concurrentie aan met andere vlaggenschepen. Of HTC hier in 2016 daadwerkelijk concurrerend is moet echter nog maar blijken.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel