Render toont HTC One M10, lancering mogelijk 11 april


Nadat er eerder nog een vrij onduidelijke foto van de One M10 opdook is het nu de beurt aan een render. Een render die niets aan de verbeelding over laat. Of dit beeld klopt blijkt mogelijk 11 april; een datum waarop de M10 misschien wordt aangekondigd.

We hebben de eerste render binnen van de HTC One M10 codenaam Perfume. Nu gaat het om een mock up render van een fan, het is dus niet een gelekt exemplaar van de designafdeling van HTC zelf. De maker heeft zich gebaseerd op eerder uitgelekte foto's en informatie. Het eindresultaat moet ons dus toch een goed beeld geven van het definitieve ontwerp. Dat kunnen we mogelijk 11 april beoordelen, die datum gaat momenteel rond als lanceerdatum.

HTC One M10 Perfume render

We herkennen de One A9 in het ontwerp, dat toestel zou door HTC als uitgangspunt genomen zijn. Qua zijkanten herkennen we echter de M9 er weer in; het toestel dat hij moet opvolgen. HTC heeft mogelijk een andere naam in gedachten dan de One M10. Om een verse start te maken laat HTC mogelijk de 'M10' toevoeging vallen. Ook krijgt het toestel mogelijk een groter beeldscherm dan eerder gedacht. De jongens en meisjes van LlabTooFeR denken nu aan een 5,2 inch Quad HD-scherm. Het wordt mogelijk allemaal duidelijk op maandag 11 april. Op die datum houdt HTC mogelijk een persevent in Londen.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel