“HTC One M10 komt pas in maart of april”


Volgens nieuwe geruchten hoeven we niet te rekenen op een vroege lancering van de HTC One M10, bijvoorbeeld rond het Mobile World Congress eind februari. Het nieuwe vlaggenschip komt namelijk pas ergens in maart of april uit.

Mogelijk is HTC wat vertraging opgelopen doordat het tussentijds de One A9 heeft uitgebracht. Een andere mogelijkheid waarom de opvolger van de One M9 niet rond het MWC uitkomt is omdat het volgens ditzelfde gerucht over een geheel nieuw ontwerp beschikt. Mogelijk één die gebaseerd is op de A9. Het ontlopen van het MWC helpt HTC ook beter de aandacht te vestigen op alleen hun nieuwe vlaggenschip.

HTC tijdens het Mobile World Congress
HTC laat het MWC aan zich voorbij gaan om een vlaggenschip aan te kondigen

Die onthulling moet ergens in maart gaan gebeuren tijdens een speciaal event. Het toestel moet volgens deze geruchten dan ergens in april in de winkel liggen. Dat valt wel te hopen want ook de vlaggenschepen van Samsung en LG worden rond deze periode verwacht. Uitstel betekent dan onherroepelijk minder verkopen omdat klanten mogelijk voor de concurrentie gaan. Een scenario waar ze bij HTC wel eens eerder mee te maken hebben gehad. Van de One M10 is momenteel nog niet erg veel bekend, behalve dan dat hij vermoedelijk een Snapdragon 820-processor krijgt. En als hij lijkt op de One A9 dan kunnen we ook een vingerafdrukscanner aan de voorkant verwachten. Een ander hardnekkig gerucht is dat het toestel waterdicht is al ontbreekt daarvoor nog concreet bewijs. Het wachten is op maart wanneer HTC het toestel officieel onthult.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel