Prijs Microsoft Lumia 650 bekend


Over ruim een week kondigt Microsoft naar alle waarschijnlijkheid de Lumia 650 aan. Een mid-range Windows 10-telefoon met een premium behuizing. Nu al weten hoeveel dat toestel moet kosten dankzij een lek in Duitsland.

Het is namelijk het Duitse O2 die alvast de prijs meldt van het nog onaangekondigde toestel. Zij bieden de Microsoft Lumia 650 aan voor een bedrag van 219 euro. Een O2-medewerker speelde die informatie door naar Winfuture. Diezelfde medewerker zegt dat het toestel door O2 in eerste instantie alleen in het zwart zal worden aangeboden. Eerder was er sprake dat de 650 in het zwart, wit en zilver uit zou komen. Mogelijk volgen die kleuren later.

Microsoft Lumia 650
De vermeende Microsoft Lumia 650

Vergelijken we de Lumia 650 met de reeds verkrijgbare 550 dan zien we een vrij stevig prijsverschil van 100 euro. En dat terwijl de 650 over veel van dezelfde eigenschappen beschikt. Denk dan aan een HD-scherm, een Snapdragon 210-processor en 1 GB aan werkgeheugen. Mogelijk is de hogere prijs te danken aan de luxere afwerking. De Microsoft Lumia 650 is mogelijk deels van metaal. Microsoft zal volgens eerdere geruchten de Lumia 650 op 1 februari aankondigen. Mogelijk zal het de enige Lumia-aankondiging van heel 2016 zijn. Later dit jaar wordt nog wel een vlaggenschip verwacht maar die zal mogelijk onder de Surface-naam uitkomen.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel