Nieuwe renders en foto’s binnen van Samsung Galaxy S7 edge


Er zijn nieuw beelden binnen van de Samsung Galaxy S7 edge. De eerste is een render in een zilverkleurige uitvoering en de andere is een foto van het gouden model. Verder is er nieuws binnen over de batterij van het toestel.

De eerste is zoals gezegd een persrender. Deze toont de Galaxy S7 edge in het 'Silver Titanium'. Naast een witte, zwarte, gouden en groene uitvoering was ook de Galaxy S6 edge in deze kleuren verkrijgbaar. Hoe de gouden uitvoering er precies uit komt te zien is ook al bekend. Daarvan lekte namelijk een echte foto uit.

Samsung Galaxy S7 edge zilver

Mogelijk gaat het hier echter om een dummy bedoeld om tentoongesteld te worden in telefoonwinkels. Zo ziet het scherm er niet echt uit. Wel herkennen we de achtergronden die een dag geleden zijn uitgelekt. De overige gelijkenissen met de S6 edge zijn groot. Wel zou het toestel met een scherm van 5,5 inch een fractie groter zijn. Bovendien gaat het gerucht dat Samsung een stevige 3.600 mAh batterij gaat toepassen. Dat belooft een flinke accuduur.

Samsung Galaxy S7 edge dummy in het goud

Kijken we beter naar de foto van het dummy-toestel dan lijkt inderdaad de cameramodule niet meer uit te steken. Dat gerucht ging al langer. Echt helemaal vlak zal de achterkant niet zijn. Verder kiest Samsung er dit jaar voor om ook bij de achterkant de zijkanten af te buigen. Bij het model van vorig jaar kende alleen de voorkant gebogen zijkanten. Deze stijl zal mogelijk ook worden doorgetrokken naar de reguliere Galaxy S7. Beide toestellen worden naar alle waarschijnlijkheid op zondag 21 februari om 19:00 officieel aangekondigd. De Galaxy S7 edge+ volgt mogelijk later dit jaar al zijn er vraagtekens of daarvan een Europese release komt. In plaats daarvan krijgen wij mogelijk de Note 6.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Gold
€ 550,31 € 550,31   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Silver
€ 625,57 € 625,57   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel