Samsung bevestigt 21 februari als lanceerdatum Galaxy S7 en S7 edge


Het hoge woord is er uit: op 21 februari kondigt Samsung "de volgende Galaxy-telefoons" aan. Hieronder vermoedelijk de Galaxy S7 en S7 edge. Saillant detail is dat de uitnodiging overeenkomt met een eerder uitgelekte afbeelding.

Gisteren nog publiceerden we alvast de uitnodiging die Samsung toen nog moest versturen. Vandaag zag Samsung in dat er geen houden aan meer was en maakte de uitnodiging wereldkundig. Dat deden ze met een 14 seconden durend YouTube-filmpje waarin de focus ligt op Virtual Reality. Samsung maakt al enige tijd een VR-bril in de vorm van de Gear VR die het samen met Oculus maakt. In deze bril is een Galaxy-telefoon te stoppen, mogelijk straks dus ook de Galaxy S7 en S7 edge.

Naast de uitnodiging lekte Evan Blass van @evleaks onlangs ook de eerste renders van beide toestellen. Omdat hij het blijkbaar bij het juiste eind had met de uitnodiging gaan we er vanuit dat de afbeeldingen van beide toestellen ook klopt. Toch is het verstandig een slag om de arm te houden. De uitnodiging laat een gesloten doos zien met in de hoek een blauwe lijn. Mogelijk is dat een verwijzing naar de gebogen Galaxy S7 edge. Of dat echt zo is moet zondag 21 februari blijken. Het event start om 19:00 onze tijd. De uren daarvoor presenteren zowel LG als Huawei hun vlaggenschepen voor 2016. Het belooft dus een interessante dag te worden.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Pink Refurbished
€ 209,00 € 209,00   Bekijk
Partly
32 GB Silver Refurbished
€ 239,00 € 239,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Gold Refurbished
€ 269,00 € 269,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel