Dit zijn de eerste foto’s van de Samsung Galaxy S7 en S7 edge


Met nog net geen twee weken op de klok lijken de eerste echte foto's van de Samsung Galaxy S7 en S7 edge binnen te zijn. En omdat er al flink wat informatie gelekt is kunnen we enkele puzzelstukjes op z'n plek leggen.

Zo lijkt het gerucht dat de cameramodule nog nauwelijks uitsteekt inderdaad te kloppen. Ook lijkt de gebogen zijkanten op de achterkant overeen te komen met eerdere geruchten. Hierdoor lijkt het getoonde toestel de Galaxy S7 te zijn en niet de Galaxy S7 edge. Die laatste heeft de gebogen zijkanten juist aan de voorkant zitten. Van de sticker is nog net de "32 GB" leesbaar. Ook de Galaxy S6 was in die uitvoering verkrijgbaar en begon daar zelfs mee.

Samsung Galaxy S7 achterkant

Die achterkant lijkt nog steeds gemaakt te zijn van glas. Samsung zette deze nieuwe ontwerpstijl in met de introductie van de S6. Dat het nieuwe vlaggenschip veel ging lijken op het model van vorig jaar was al bekend. Het frame is daardoor nog steeds van metaal. Ditmaal zou de gehele behuizing waterdicht zijn. Van de camera gaat al enige tijd het verhaal dat dit een 12 megapixel BRITECELL-sensor is. De lens wordt bovendien een stuk lichtsterker met een aperture van f/1.7. Hierdoor moet hij 's avonds nog beter belichte foto's schieten. Qua batterijduur moet ook het een en ander verbeterd zijn aldus de bron. In slechts 30 minuten moet de batterij weer met 80% gevuld zijn.

Samsung Galaxy S7 edge

Dan hebben we ook nog een foto van de Galaxy S7 edge voor je opgedoken. Ook hier weinig verschillen met het model uit 2015. Alleen de speakergrill is ditmaal niet zilverkleurig en valt hierdoor minder op. Ook bespeuren we niet meer het Samsung-logo al kan het natuurlijk zo zijn dat die er nog op komt. Tot slot wordt ook nog genoemd dat de Galaxy S7-familie zal beschikken over een DAC (digitaal-analoog-omzetter). Dat moet voor beter geluid zorgen. Ook LG voorzag de V10 van een DAC voor beter geluid. Samsung introduceert de Galaxy S7 op zondag 21 februari voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona. We gaan daar uiteraard hier verslag van doen.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Pink Refurbished
€ 209,00 € 209,00   Bekijk
Partly
32 GB Silver Refurbished
€ 239,00 € 239,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Gold Refurbished
€ 269,00 € 269,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel