OnePlus 2 krijgt permanente prijsverlaging


OnePlus gaat de prijs van haar OnePlus 2 'vlaggenschip' met ruim 50 euro verlagen. Die lage prijs blijft voor altijd van kracht. Het gaat hier om de uitvoering met 64 GB aan opslaggeheugen, de versie met 16 GB ging eerder al met pensioen.

De prijsverlaging is ergens wel opmerkelijk. De in juli 2015 aangekondigde OnePlus 2 is momenteel het high-end vlaggenschip en een opvolger wordt niet op korte termijn verwacht. Nu introduceerde OnePlus in de tussentijd wel de OnePlus X maar die wordt eerder als OnePlus-mini gezien. Die OnePlus X is zelfs het eerste model dat zonder uitnodiging verkrijgbaar is. OnePlus zelf verwijt de prijsverlaging aan goedkoper geworden onderdelen.

OnePlus 2 prijsverlaging
Van 399 voor 345 euro

De prijs van de 64 GB uitvoering van de OnePlus 2 komt voor Nederland nu uit op 345 euro, eerder was dat nog 399 euro. Wie de laatste twee weken een exemplaar voor dit hogere bedrag gekocht heeft krijgt geld terug. Het hoe en wat wordt door OnePlus op deze blogpagina uitgelegd. Eerder al schrapte het bedrijf bezorgkosten voor bestellingen boven de 100 dollar. De OnePlus 2 kwam in juli 2015 uit en kreeg meteen al de nodige kritiek. Zo zou het model nauwelijks verschillen met de eerste OnePlus en was het ook niet meer echt een flagship-killer; een kreet waar OnePlus graag mee adverteert. Of die kritiek reden was voor de tussentijdse introductie van de OnePlus X zal onbekend blijven. Geruchten over een OnePlus 3 gaan momenteel niet veel verder dan een smartphone met Snapdragon 820-processor en een scherm met Full HD-resolutie.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel