13 achtergronden Samsung Galaxy S7 online gezet


Als je niet kunt wachten op de nieuwe Samsung Galaxy S7 dan kun je in de tussentijd altijd z'n toekomstige achtergrond instellen. 13 van deze afbeeldingen zijn nu online gezet. Het overkoepelde thema is vrij donker.

We herkennen in de achtergronden dezelfde stijl als de uitnodiging van het Unpacked-event van 21 februari. Op die datum moeten de Samsung Galaxy S7 en S7 edge aangekondigd worden. Een donkere setting met blauwe scherpe lijnen. Bij de Galaxy S6 waren de achtergrond nog stukken kleurrijker. Volgens de plaatser van de afbeeldingen behoren de wallpapers toe aan de S7 edge maar we zullen ze vermoedelijk ook op de S7 aantreffen.

Galaxy S7 edge

Sommige afbeeldingen hebben afmetingen van 2240 bij 2240 pixels terwijl andere weer 2560 bij 2560 pixels groot zijn. Mogelijk zegt dat verder niets maar opvallend is het wel. De Galaxy S7 en S7 edge krijgen waarschijnlijk beiden een Quad HD-scherm met een resolutie van 1440 pixels breed bij 2560 pixels hoog. Volgens andere geruchten krijgen beide modellen ook een 12 megapixel camera met een batterij die nog sneller opgeladen kan worden. Samsung zal verder een deel voorzien van de Snapdragon 820-processor van Qualcomm en een ander deel met de Exynos 8890. Mogelijk krijgt Nederland net als vorig jaar de uitvoering met Exynos-processor. Wil je de achtergrond downloaden? Klik dan op de bronlink hieronder.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Black Refurbished
€ 199,00 € 199,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Silver
€ 695,89 € 695,89   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel