Bewijs voor Always-on-Display en waterafstotende Samsung Galaxy S7 en S7 edge


Na de geruchten lijkt er voor het eerste echt concreet bewijs te zijn voor twee functies van de Samsung Galaxy S7 en S7 edge. Een Always-on-Display dat deels altijd aan is en een behuizing die waterafstotend is.

Bewijs voor een zogenaamd Always-on-Display komt in de vorm van een ingediend patent. Delen van het scherm kunnen hierdoor altijd aan zijn vergelijkbaar met Nokia's Glance Screen en Google's Ambient Display. Dit is alleen mogelijk bij een AMOLED-scherm waarbij geen achtergrondverlichting nodig is. De Galaxy S7 en S7 edge maken van een dergelijk scherm gebruik. Samsung zou deze techniek kunnen gebruiken om bijvoorbeeld notificaties of de tijd te tonen wanneer het toestel in standby staat.

Samsung Galaxy S7 waterdicht

Daarnaast waren er lange tijd geruchten over een waterdichte behuizing. Mogelijk moeten we eerder denken aan waterafstotend, echt waterdicht zal het toestel vermoedelijk niet zijn. Dat Samsung deze richting op gaat blijkt uit een inventarisatielijst die door het Indiase Zauba gepubliceerd werd. Hierop staan enkele componenten met waterdichte eigenschappen. Gisteren nog doken enkele foto's op van zowel de Galaxy S7 als de Galaxy S7 edge. Dat waren de eerste echte foto's die we gezien hebben. Hierop werd niet meteen duidelijk dat beide toestellen waterbestendig zijn en ook het Always-on-Display was er niet op zichtbaar. Dat is goed nieuws voor Samsung want het betekent dat ze zondag 21 februari nog wat nieuws kunnen laten zien. Dan worden beide toestellen officieel onthuld.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Pink Refurbished
€ 209,00 € 209,00   Bekijk
Partly
32 GB Silver Refurbished
€ 239,00 € 239,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Gold Refurbished
€ 269,00 € 269,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel