“Samsung Galaxy S7 direct na aankondigen in preorder, vanaf 11 maart verkrijgbaar”


Volgens de collega's van Android World zal de Galaxy S7 direct na z'n lancering verkrijgbaar zijn als pre-order. Het toestel moet samen met de S7 edge vanaf 11 maart in de Nederlandse winkel liggen. Klanten krijgen daar tevens een Gear VR bij.

De lancering van de Samsung Galaxy S7 staat gepland voor zondag 21 februari. Dat het toestel dan meteen te bestellen is als pre-order hoeft niet als verrassing te komen. Mensen zijn dan warm gemaakt voor het toestel. Nieuw is wel dat de Galaxy S7 en S7 edge vanaf 11 maart in de winkel zal liggen. Dat is bijna drie week later op een vrijdag. De Galaxy S6 lag destijds pas na ruim 5 weken in de winkel.

Samsung Galaxy S6 edge lancering
Vorig jaar nog was er veel animo voor Samsung's vlaggenschip

Kreeg je vorig jaar nog een gratis draadloze oplader bij je S6, dit jaar kiest Samsung voor de Gear VR-bril. Dat is een accessoire waar je het toestel in kunt doen waardoor je een 3D-bril krijgt. Deze tijdelijke actie loopt mogelijk tot 10 maart al kan Samsung altijd nog besluiten die termijnen aan te passen. Qua kleuren verwacht Android World dat de Samsung Galaxy S7 in eerste instantie in drie kleuren verkrijgbaar zal zijn. Welke dat zijn is nog niet bekend. Vorig jaar bracht Samsung haar vlaggenschip nog uit in 'White Pearl', 'Black Sapphire' en 'Gold Platinum'. De S6 kreeg daarbovenop nog de exclusieve kleur 'Blue Topaz' terwijl de S6 edge 'Green Emerald' kreeg. Het lijkt voor de hand te liggen dat ook dit jaar weer 4 kleuren komen. Mogelijk tovert Samsung dus zondag de 21e nog een verrassing tevoorschijn.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Gold
€ 550,31 € 550,31   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Silver
€ 555,98 € 555,98   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel