Eerste afbeelding HTC One M10 lijkt te zijn gelekt


De eerste afbeelding van de mogelijk HTC One M10 lijkt binnen te zijn dankzij het Twitteraccount van @evleaks. De professioneel lekker geeft meteen een waarschuwing bij het plaatje; in het echt ziet het HTC-toestel er mooier uit.

Als je een beetje knijpt dat herken je de allereerste iPhone met z'n zilverkleurige omlijsting. Die vergelijking is niet vreemd als je bedenkt dat de M10 sterk lijkt op de One A9 die op zijn beurt weer erg lijkt op de huidige iPhone. Uit de afbeelding die door @evleaks geplaatst is is niet goed te zien dat het scherm nabij de randen is afgerond en ook de homeknop is nauwelijks zichtbaar.

HTC One M10HTC One M10
De gelekte afbeelding en één door ons bewerkt

Overigens gaat het niet om een knop, mogelijk is het alleen een vingerafdrukscanner net zoals HTC bij de One A9 gedaan heeft. Die scanner heeft dan wel wat extra functies maar een knop is het dus niet. Ook opvallend is dat een strook met het HTC-logo ontbreekt. Die zorgde bij onder andere de M9 ervoor dat het toestel langer was dan nodig was. Ook kunnen we de naar voren gerichte BoomSound-speakers niet meer bespeuren. Daarmee onderscheidde HTC zich jarenlang van de rest. Eerder al bleek dat HTC kiest voor een AMOLED-scherm met Quad HD-resolutie en een 12 megapixel UltraPixel-camera als belangrijkste camera. De HTC One M10 wordt mogelijk vlak na het Mobile World Congress aangekondigd tijdens een speciaal event.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel