“4 inch grote Apple iPhone 5se komt niet in het goud”


Een opmerkelijk bericht uit Japan; Apple verruilt bij de nieuwe 4 inch grote iPhone mogelijk de gouden uitvoering voor een fel roze variant. Apple heeft al ervaring met deze opvallende kleur; ook de iPod Touch is hierin verkrijgbaar.

Apple brengt al sinds 2013 haar iPhones uit in het goud. De kleur werd destijds toegevoegd aan zwart, zilver en wit. En sinds de iPhone 6s heeft Apple ook Rose Gold als kleuroptie toegevoegd. Eigenlijk gingen wij er vanuit dat nieuwe iPhones in al deze nieuwe kleuren verkrijgbaar zouden zijn. Dit gerucht denkt daar toch echt anders over. De gouden uitvoering zou vervangen worden door een Hot Pink uitvoering die stukken feller is dan de huidige Rose Gold variant.

Apple iPod Touch roze
Apple heeft al ervaring met 'Hot Pink'

Je kunt je afvragen wat je moet met zo'n gerucht. Wijzelf plaatsen hem nog even laag op de geruchtenlijst. Al kent Mac Otakara geen beroerd track record als het gaat om Apple-geruchten. Vreemd is wel dat er al beelden zijn opgedoken van een goudkleurige iPhone 5se. Nu kunnen die ook vals zijn natuurlijk. Welk gerucht het bij het juiste eind heeft zal komende tijd blijken. Geruchten spreken over een 15 maart lancering voor de 4 inch grote iPhone 5se. Dat daar behoefte aan is blijkt wel uit een nieuw onderzoek. 37% van de iPhone-gebruikers zit nog met een 4 inch grote iPhone. Een deel daarvan doet dat omdat ze 4 inch groot genoeg vinden. Als Apple met een nieuwe iPhone komt in dit formaat zouden die kunnen upgraden.


Prijsvergelijker Apple iPhone SE
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Coolblue
64 GB Black Tweedekans
€ 424,00 € 424,00   Bekijk
Coolblue
64 GB Black
€ 469,00 € 469,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone SE


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel