Apple iPhone 5se komt mogelijk 15 maart


We hebben een mogelijke datum binnen waarop Apple haar nieuwe 4 inch grote iPhone zal presenteren. Dinsdag 15 maart kondigt Apple hem mogelijk samen met de iPad Air 3 aan.

De datum zou nog niet voor 100% zekerheid vastliggen maar in die week moet het sowieso wel gaan gebeuren, zo schrijft 9to5mac op. Vorig jaar hield Apple ook een voorjaarsevent. Daar werd toen de Apple Watch nader toegelicht. Er gaan geruchten dat Apple ook tijdens dit evenement een nieuw horloge aankondigt maar het zou ook kunnen volstaat met slechts enkele nieuwe bandjes.

Apple voorjaar event
Ook dit voorjaar weer een Apple-event

Maar het event zal voornamelijk in het teken staan van een nieuwe 4 inch grote iPhone. De iPhone 5se krijgt mogelijk grotendeels dezelfde hardware als de iPhone 6 maar dan in het formaat van een iPhone 5s. Sommige gebruikers van die iPhone zijn nooit overgestapt op een nieuwere iPhone omdat ze die te groot vinden. Het nieuwe toestel moet dankzij z'n Apple A9-chip toch ondersteuning bieden voor nieuwere functies zoals Live Photos, Apple Pay en Always-on-Siri. Het instapmodel beschikt volgens eerdere geruchten over 16 GB maar er is ook een 64 GB optie beschikbaar. De goedkoopste zal 450 dollar kosten, omgerekend naar euro's blijft het bedrag waarschijnlijk hetzelfde. Naast een nieuwe iPhone toont Apple 15 maart mogelijk ook de opvolger van de iPad Air 2. In heel 2015 bracht Apple geen nieuwe 9,7 inch iPad uit dus het wordt hoog tijd.


Prijsvergelijker Apple iPhone SE
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
TelefoonDiscounter.nl
16 GB Silver Refurbished
€ 128,00 € 128,00   Bekijk
Belsimpel
32 GB Rose Gold
€ 349,00 € 349,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone SE


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel