Hoesje toont voor- en achterkant LG G5


De introductie van de LG G5 staat om de hoek en alhoewel we al redelijk wat weten van LG's nieuwe vlaggenschip is alle nieuwe informatie welkom. Toch is het de vraag of we met deze nieuwe plaatjes veel verder komen.

Meestal krijgen hoesjesfabrikanten eerder de beschikking over informatie. Zo ook van de LG G5. Terwijl wij nog moeten wachten tot 21 februari voordat we het toestel kunnen aanschouwen weten hoesjesfabrikanten alvast de exacte afmetingen. En terwijl de G5 nog niet eens aangekondigd is zijn de hoesjes nu al bij Amazon te koop. We krijgen hierdoor mogelijk een beter beeld van wat ons 21 februari te wachten staat.

LG G5

Zo lijkt de LG G5 over een dubbele hoofdcamera te beschikken. Daar tussen zit een dubbele flitser en mogelijk een laser autofocus. Onder de module zit een ronde vingerafdrukscanner. Vroeger troffen we hier de bedieningsknoppen aan maar LG grijpt weer terug naar een klassieke knop-indeling. Al deze informatie komt overeen met eerdere geruchten. Dat kan twee dingen betekenen. Enerzijds dat dit gewoon de LG G5 is, maar het kan ook betekenen dat de hoesjesmaker zich door eerdere geruchten heeft laten inspireren. Wijzelf gokken op het laatste want het homescreen van de LG G4 van vorig jaar is gebruikt. We raden dus aan om deze informatie toch met een flinke korrel zout te nemen.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel