Gerucht: Microsoft Lumia 650 komt pas 15 februari


Stond hij eerder nog gepland voor begin deze maand, Microsoft zou de lancering van de Lumia 650 nu hebben uitgesteld tot 15 februari. Het nieuwe Windows 10-toestel komt echter nog steeds voor het MWC eind februari.

Voor het geval je kwijt bent waar de Lumia 650 om draait; het is een mid-range Windows 10-telefoon met 5 inch HD-scherm, 8 megapixel camera en een metalen frame. Een logische plek van aankondiging zou het Mobile World Congress zijn. Dat is de grootste telecombeurs ter wereld maar volgens Microsoft zou het toestel echter niet belangrijk genoeg vinden om dat podium te gebruiken voor z'n onthulling en daarom wordt hij daarvoor al op een minder spectaculaire manier aangekondigd.

Microsoft Lumia 650

Volgens de laatste geruchten van Windows Central kondigt Microsoft de Lumia 650 pas op maandag 15 februari aan. Dat is precies een week voor het begin van het MWC. Een mogelijke prijs hebben we ook al. Orange Frankrijk zou een prijskaartje van 220 euro gehangen hebben aan mogelijk het laatste Lumia-toestel. Dat komt redelijk overeen met wat O2 in Duitsland gaat doen. Die hanteren volgens eerdere geruchten een bedrag van 219 euro. Intussen heeft WinFuture nieuwe renders van het toestel gepubliceerd. Hieruit wordt in ieder geval duidelijk dat Microsoft de Lumia 650 in het wit en zwart uitbrengt. Of er op den duur ook andere, meer spannender kleuren komen is onbekend.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel