“Apple iPhone 7 lijkt op iPhone 6s minus antennebanden en uitpuilende camera”


Een eerder gebleken betrouwbare bron heeft tegenover MacRumors verklaard dat de iPhone 7 grotendeels op de iPhone 6s zal lijken. Twee grootste verschillen zijn de nieuwe antennebanden en de cameramodule die niet meer uit zal steken.

De iPhone 6s is geen lelijke telefoon maar de opzichtige antennebanden kunnen op veel kritiek rekenen. Vriend en vijand lijken het met elkaar eens; ze zijn gewoon niet mooi. Ze vallen teveel op en passen niet in het geheel. Apple lijkt voor komend jaar wat aan die kritiek te doen; ze enkele banden verwijderen. Verdwijnen gaan ze dus niet. Volgens MacRumors blijft alleen de band over die de contouren van de onder- en bovenkant volgt. Mogelijk spuit Apple ze dit jaar ook in een andere, minder opvallende kleur.

Apple iPhone 7 render

Ander groot verschil zal de cameramodule zijn. Steekt die bij de iPhone 6s en 6s Plus nog uit de behuizing, vanaf de iPhone 7 zal dat niet meer het geval zijn. Details over die camera ontbreken nog. Wel werd bekend dat de grotere iPhone 7 Plus mogelijk een uitvoering krijgt met dubbele hoofdcamera. Dat Apple vast blijft houden aan het huidige ontwerp is opvallend. Normaliter grijpt Apple niet -s updates aan om het uiterlijk grondig aan te pakken. Schijnbaar zijn ze in Cupertino erg content met het huidige ontwerp. Eerder werd al duidelijk dat Apple afscheid gaat nemen van de 3,5 mm audiojack-aansluiting. Het aansluiten van je eigen koptelefoon zal dan (zonder adapter) niet meer mogelijk zijn. Overigens wordt de iPhone 7 niet voor september 2016 verwacht. Er is dus nog voldoende tijd om wijzigingen aan te brengen.


Prijsvergelijker Apple iPhone 7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Silver
€ 286,00 € 286,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 7


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Space Grey
€ 219,00 € 219,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel