Laatste lek toont Samsung Galaxy S7 en S7 edge uren voor aankondiging


Terwijl de hele techwereld zich opmaakt voor weer een nieuw Unpacked-evenement lekt beeldmateriaal van de mogelijk aan te kondigen S7 en S7 edge uren voor z'n lancering groots uit.

Het is de site van AndroidHeadlines die foto's van de nog onaangekondigde toestellen publiceert. Hoe ze hier aan gekomen zijn is onduidelijk, ze onthullen hun bron niet. Samsung zal er waarschijnlijk niet blij mee zijn. Alhoewel alle publiciteit welkom is wil je dergelijke informatie niet uren voor je lancering op straat hebben. We krijgen beide toestellen van vrijwel alle hoeken te zien en er lijken weinig verrassingen over te blijven.

Zwarte Samsung Galaxy S7 en S7 edgeSamsung Galaxy S7 edge achterkantSamsung Galaxy S7 onderkant USB-poort

Volgens de geruchten zit er dit jaar meer verschil tussen de S7 en S7 edge dan de modellen van vorig jaar. Zo gaat het scherm van de S7 edge vermoedelijk omhoog naar 5,5 inch. Naast wat subtiele verschillen lijken er uiterlijk weinig veranderd te zijn. Qua functies wordt er wel het nodige nieuw verwacht. Zo zal de BRITECELL-camerasensor mogelijk beter zijn in donkere omstandigheden. Details daarover zullen vanavond duidelijk worden wanneer het Unpacked-event begint. In de tussentijd benieuwd naar meer foto's? Klik dan even op de bronlink.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Pink Refurbished
€ 209,00 € 209,00   Bekijk
Partly
32 GB Silver Refurbished
€ 239,00 € 239,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Gold Refurbished
€ 269,00 € 269,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel