Nieuw fotomateriaal van Samsung Galaxy S7 edge


Er zijn een tweetal nieuwe foto's opgedoken van de vermeende Galaxy S7 edge. Eén daarvan toont het 5,5 inch gebogen toestel van de voorkant, de andere laat juist de onderkant zien met z'n USB-aansluiting.

De duidelijkste van de twee toont het toestel van de voorkant. Dat we hier van doen hebben met het echte toestel en niet met een dummy blijkt uit het feit dat het scherm aanstaat. We herkennen bovendien de eerder uitgelekte achtergrond. Uit de weerspiegeling blijkt dat de voorkant nog meer rondingen kent dan de Galaxy S6 edge. Ditmaal lijkt ook de onderkant van het toestel licht gebogen te zijn. Eerder uitgelekte foto's leken daar ook al op te wijzen.

Samsung Galaxy S7 edge zwart voorkant

Wat ook overeenkomt met eerdere informatie is dat de metalen ring rondom de homeknop weg is. Ditmaal lijkt de hele voorzijde zwart te zijn, zonder uitzondering. Uit de foto kunnen we niet afleiden of het schermformaat vergroot is naar 5,5 inch zoals de geruchten zeggen. Bovenstaande foto is niet de enige die van de S7 edge is uitgelekt. Ook is een foto binnengekomen van de onderkant. Deze toont de microUSB-aansluiting. Samsung lijkt dus niet gekozen te hebben voor het nieuwe USB Type-C.

Samsung Galaxy S7 edge onderkant microUSB

Dat we kijken naar de Galaxy S7 edge en niet naar de Galaxy S6 edge blijkt dat het enkele putje voor de microfoon boven zit. Bij de S6 edge zit die juist aan de onderkant. Had Samsung dezelfde indeling gebruikt dan zou deze foto mogelijk niemand opgevallen zijn. De keuze om aan microUSB vast te houden lijkt mogelijk vreemd. Veel andere fabrikanten stappen intussen over op USB Type-C waarbij het niet uitmaakt hoe de kabel in het toestel gestopt wordt. Je bestaande accessoires kunnen door het vasthouden aan microUSB in ieder geval nog een jaartje mee.

Unpacked 2016

Intussen is het al wel de zoveelste foto die van de Samsung Galaxy S7 edge binnenkomt nog voordat hij officieel is aangekondigd. Het lijkt Samsung dit jaar dus niet gelukt om hem geheim te houden. Zondag 21 februari staat de officiële onthulling gepland. We hopen dat Samsung toch nog enkele verrassingen voor ons in petto heeft.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Gold Refurbished
€ 269,00 € 269,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel