Beste foto’s tot nu toe tonen LG G5


We hebben inmiddels al een aardig idee van hoe de LG G5 eruit komt te zien. Het nieuwe vlaggenschip met z'n uitschuifbare onderkant krijgt een metalen behuizing en een dubbele camera achterop. Deze foto's laten het toestel beter zien dan ooit tevoren.

De lancering van de LG G5 staat gepland voor morgen 21 februari om 14:00 uur. Met zo weinig uren nog op de klok is het niet verwonderlijk dat er nog zoveel uitlekt. LG lijkt het met de G5 over een heel andere boeg te gooien. Kregen vorige G-modellen nog een plastic behuizing en een verwisselbare achterkant, dit jaar zal het topmodel gehuld zijn in een metalen unibody. Toch kun je dankzij de verwisselbare onderkant de batterij vervangen. Andere fabrikanten zijn hier de afgelopen jaren vanaf gestapt maar LG hecht hier nog zeer zwaar aan.

LG G5 voor- en achterkant

Ondanks het innovatieve ontwerp zijn de eerste berichten van mensen op Twitter niet echt positief. Dat zou wel eens aan de kwaliteit van de foto's tot nu toe kunnen liggen denkt @evleaks. Hij plaatste naast bovenstaande ook onderstaande afbeelding. Hij vond de eerste afbeelding zelfs zo weinig recht doen aan het origineel dat hij hem offline haalde.

LG G5 persrender

In een latere reactie op zijn tweet meldt Evan Blass dat de verwisselbare batterij van de G5 maar liefst 2.800 mAh groot is. De LG G4 beschikt nog over een 3.000 mAh groot exemplaar. Qua overige specificaties houden we rekening met een 5,6 inch groot Quad HD-scherm, 20 megapixel camera met 135 graden groothoeklens, 8 megapixel selfiecamera, vingerafdrukscanner en een Snapdragon 820-processor met 4 GB aan werkgeheugen. De 20 megapixel camera achterop wordt bijgestaan door een tweede camera die mogelijk lager is in resolutie. Details daarover worden ongetwijfeld morgen duidelijk.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel