Eerste foto van LG G5 Magic Slot-module, mogelijk projector (Update)


De LG G5 zal naar verwachting de eerste mobiele telefoon worden met een accessoire-slot. Tot nu wisten we nog niet goed aan welke accessoires we moesten denken. Deze foto heeft daar wel een idee van, namelijk een projector.

Mobiele telefoons met ingebouwde projectors zien we niet meer zoveel als vroeger. Dergelijke modules zijn groot en log en vandaag de dag willen we dat onze telefoons slank en compact zijn. Het zou zich wel lenen als accessoire die je van je telefoon kunt loskoppelen. Mogelijk komt LG met een dergelijke oplossing wanneer het de G5 aankondigt. Deze beschikt volgens de geruchten namelijk over een Magic Slot-poort waar je dergelijke accessoires op kunt aansluiten.

LG G5 Magic Slot beamer

We zien het mogelijk in praktijk op bovenstaande foto die door Android Authority gelekt werd. De heren zijn vandaag lekker bezig want ze lekten enkele uren geleden ook al een video met daarin de nog aangekondigde Samsung Galaxy S7. Ook de LG G5 moet nog officieel worden aangekondigd. De projector gaat dus onderin de G5 maar niet voordat eerst het onderste deel van het toestel wordt losgetrokken. Eenmaal open kun je naast het zelf vervangen van de batterij ook een accessoire-module plaatsen. Welke LG naast deze beamer allemaal nog meer wil lanceren is onduidelijk. Hopelijk wordt dat komende zondag 21 februari duidelijk wanneer LG het toestel officieel zal onthullen.

Update: Volgens Evan Blass van Venture Beat gaat het juist om een 'Battery Grip' met wat extra knoppen om de camera mee te kunnen bedienen.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel