Foto’s tonen onaangekondigde LG G5 in volle glorie


Met nog een paar dagen op de klok is het LG niet gelukt om foto's van de G5 geheim te houden tot z'n officiële lancering. We zien een van metaal ogende telefoon met dubbele camera achterop en wat lijkt op een vingerafdruklezer.

Onderstaande foto's verschenen op een website uit de Verenigde Arabische Emiraten die inmiddels verwijderd is. Dat klinkt verdacht maar hoeft nog niets te zeggen. Behalve dat op de foto's een toestel staat afgebeeld die overeenkomt met eerdere geruchten. Zo zit er achterop een dubbele camera + vingerafdrukscanner en is de behuizing van metaal. Bovendien lijkt de onderkant uit een apart onderdeel te bestaan. Dit is gedaan om de batterij zelf te kunnen verwisselen en om een accessoire-slot te bereiken.

LG G5 voorkantLG G5 achterkant
De LG G5 in volle glorie

Op de foto's lijkt de G5 vrij massief maar dat kan optisch zijn. We wachten daarom graag de officiële foto's af als het toestel zondag de 21e wordt aangekondigd. Ook horen we dan graag of het onderste deel van het toestel ook van metaal is. In deze foto lijkt er sprake te zijn van wat kleurverschil, mogelijk wijst dat op een andere materiaalsoort. Qua voorzijde lijkt de LG G5 trouwens wel wat op de G3 uit 2014. Ook dat toestel kende boven het scherm een zwart gedeelte met onderaan een metaal-achtige strip. Volgens eerdere geruchten kan zou je die uit het toestel kunnen schuiven. Hoe en wat zal duidelijk worden wanneer LG de G5 officieel aankondigt. Dat zal zondag 21 februari gebeuren om 14:00 uur onze tijd.


Prijsvergelijker LG G5

Toon alle aanbiedingen van de LG G5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel