Nieuwe render toont Huawei P9 in 4 kleuren


Voor komende zondag staat een persevent van Huawei op het programma. Mogelijk wordt daar de Huawei P9 aangekondigd. Dat nieuwe toestel lekt vandaag groots uit dankzij een opgedoken render die hem in 4 verschillende kleuren laat zien.

Van de Huawei P9 is al redelijk wat uitgelekt. Zo bleek eerder al dat er een uitvoering met dubbele camera komt en dat het toestel een vingerafdrukscanner op de achterkant meekrijgt. Een eerder gerucht over een fysieke homeknop lijkt dankzij onderstaande renders echter te zijn ontkracht. Of Huawei heeft zich bedacht of de eerder getoonde render bleek vals. Uitsluiten dat onderstaande render vals is kunnen we echter ook niet.

Huawei P9 uitvoeringen

Deze nieuwe render toont het toestel in ieder geval in 5 kleuren; goud, wit, roze en zwart. De middelste grijze achterkant behoort toe aan de zwarte uitvoering. De Huawei P8 van 2015 was nog verkrijgbaar in het goud, wit en grijs. Dezelfde bron meldt ook nog wat specificaties van de P9. Te weten een 5,2 inch Full HD-scherm, Kirin 955-processor met 4 GB aan werkgeheugen (RAM), een 12 + 8 megapixel hoofdcamera en een batterij van 2.900 mAh groot. Huawei gaat voorlopig dus niet over op een hogere Quad HD-resolutie. Wel is het glas voor het scherm aan de randen licht gebogen. Huawei's persconferentie start zondag 21 februari om 14:00. We horen dan ongetwijfeld meer over dit nieuwe vlaggenschip.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel