Samsung Galaxy S7 edge duikt vroegtijdig in Dubai op

· 1 reactie


Nadat eerder al de nog onaangekondigde LG G5 in Dubai te koop werd aangeboden is het dit keer de beurt aan de evenals onaangekondigde Samsung Galaxy S7 edge. De koper vraagt 1.100 euro voor het nog uit te komen vlaggenschip.

Het is erg opmerkelijk dat op één en dezelfde dag twee nog onaangekondigde telefoons te koop worden aangeboden. En dat ook nog in hetzelfde land. Net als bij de LG G5 is de advertentie voor de S7 edge weggehaald door de aanbieder. Het is ook mogelijk dat Samsung een stokje heeft gestoken voor de verkoop. Hoe de man/vrouw uit Dubai aan twee nog onaangekondigde toestellen komt is onduidelijk.

Samsung Galaxy S7 edge te koop

Er werd een zwarte Galaxy S7 edge aangeboden voor omgerekend zo'n 1.100 euro. De verwachte verkoopprijs van het toestel is 799 euro dus dat is helemaal nog niet zo'n gekke prijs. Deze aanbieder zou ook nog een Galaxy S7 in de aanbieding hebben al hoeft hij daar maar 1.025 euro voor. Schijnbaar is een gebogen en iets groter beeldscherm wel een extra premie waard. Op de foto lijken we te maken te hebben met een zwarte uitvoering. In die kleur was de Galaxy S6 edge nog niet verkrijgbaar. Wel een donkerblauwe variant maar dit lijkt toch echt zwart te zijn. De koper meldt dat je naast een S7 edge ook een oplader, datakabel, koptelefoon en USB adapter krijgt. Met die laatste kun je mogelijk een geheugenstick aan het toestel koppelen. Details daarover worden komende zondag verwacht wanneer Samsung de S7 edge en S7 officieel onthult.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Gold Refurbished
€ 269,00 € 269,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Pink Refurbished
€ 209,00 € 209,00   Bekijk
Partly
32 GB Silver Refurbished
€ 239,00 € 239,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel