Nieuwe foto’s en renders tonen Samsung Galaxy S7 edge


Er zijn nieuwe renders geplaatst van de Samsung Galaxy S7 edge die het toestel in alle kleuruitvoeringen laat zien. Ook is er een echte foto van het toestel met z'n 5,5 inch gebogen scherm binnen.

Om te beginnen met de foto's van Weibo. Deze toont het toestel in z'n zwarte uitvoering. Opvallend is de ontbrekende Samsung-opschrift bovenaan het scherm. Deze staat wel op de huidige Galaxy S6 edge en ook bij de gepubliceerde renders is deze terug te vinden. Het is dus mogelijk dat we hier kijken naar een nog niet afgewerkt exemplaar die halverwege het productieproces van de lopende band is gehaald. Er is echter nog een andere mogelijkheid.

Samsung Galaxy S7 edge zwartSamsung Galaxy S7 edge zwart scherm uit

Want op een andere foto lijkt het dat de bovenkant van het scherm licht naar boven toe afbuigt. Dat is niet terug te zien in de renders en ook bij het huidige model is dat niet het geval. Mogelijk is het dus een vervalsing bedoeld om ons op het verkeerde been te zetten. Het is dus verstandiger om ons voorlopig alleen te richten op onderstaande renders. Deze werden door @evleaks gepubliceerd die eerder al beeldmateriaal toonde van het toestel.

Samsung Galaxy S7 edge renders kleuren

We zien de drie belangrijkste kleuren terug waarin Samsung de Galaxy S7 edge vermoedelijk in uitbrengt. Vorig jaar kwam daar nog een exclusieve vierde kleur bij, of dat dit jaar gaat gebeuren is nog onduidelijk. Zilver, zwart en goud zullen dus sowieso van de partij zijn. Samsung onthult de Galaxy S7 edge samen met de Galaxy S7 voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona. Dat gaat zondag 21 februari gebeuren. Beide vlaggenschepen krijgen een nieuw type 12 megapixel camera die het vooral binnenshuis en in het donker goed moet doen. Ook wordt een waterdichte behuizing verwacht.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Pink Refurbished
€ 209,00 € 209,00   Bekijk
Partly
32 GB Silver Refurbished
€ 239,00 € 239,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Gold Refurbished
€ 269,00 € 269,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel