Functionerende Samsung Galaxy S7 te zien in video


De afgelopen dagen was het vooral de Galaxy S7 edge die de show stal met onaangekondigde optredens. Ditmaal is het de Galaxy S7 die de spotlight steelt. Bovendien krijgen we voor het eerst de geheugenkaartslot te zien.

Het veertien tellende filmpje lijkt inderdaad de Galaxy S7 te tonen. We zien een op de Galaxy S6 lijkend toestel waarvan de camera ditmaal niet sterk uitsteekt. Dat zou komen omdat Samsung ditmaal gebruik maakt van een nieuwe cameramodule die dunner is. Ook zien we de eerder uitgelekte schermachtergrond en draait het toestel wat lijkt op Android 6.0 Marshmallow. Allemaal tekenen dat we te maken hebben met de échte Galaxy S7.

In een ander gepubliceerde foto zien we de simkaartslot. Deze is beduidend langer dan bij de S6 en dat is omdat er nu ruimte is voor een geheugenkaart. Samsung liet vorig jaar de optie om zelf geheugen uit te breiden vallen maar de mogelijkheid komt dit jaar helemaal terug, zo lijkt. Verder lijken de inkepingen op de zijkant dit jaar verdwenen te zijn en is de achterkant bij de zijkanten licht gebogen. Ook de glasplaat aan de voorzijde lijkt dit jaar licht gebogen te zijn bij de randen. Op de Galaxy S6 was die glasplaat nog volledig plat.

Samsung Galaxy S7 geheugenkaartslot

Ander verschil is de kleur. De op de video getoonde variant lijkt volledig zwart te zijn. Vorig jaar was deze kleur nog niet beschikbaar, alleen de donkerblauwe versie komt enigszins in de buurt. Wat wel gelijk gebleven is is dat de achterkant erg gevoelig lijkt voor vingerafdrukken. Regelmatig poetsen blijft dus noodzakelijk wil je je S7 mooi voor de dag laten komen. De bron spreekt ook nog de verwachting uit dat de batterij 2.800 mAh groot is. Eerder werd nog uit gegaan van een grotere 3.000 mAh. We krijgen zondag 21 februari mogelijk het verlossende antwoord wanneer Samsung het toestel samen met de Galaxy S7 edge officieel aangekondigd.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel