Zo zou de Apple iPhone 7 er uit kunnen zien


Z'n aankondiging mag dan nog wel vele maanden duren, er is inmiddels al wel veel over de iPhone 7 uitgelekt. Zoveel zelfs dat designers er een visualisatie van kunnen maken. Dat geeft een beter beeld van de volgende generatie iPhone.

Onderstaande conceptrender is afkomstig van de Duitser Arthur Reis die alle iPhone 7-geruchten op zich in heeft laten werken. Zo zien we een iPhone met een beduidend kleinere antenneband en één die bovendien beter aansluit bij de uitvoeringskleur. Ook denkt Arthur dat de volgende iPhone platter is dan z'n voorganger met minder sterke rondingen. Onderop heeft de 3,5 millimeter koptelefoonaansluiting plaats moeten maken voor een stereo speaker. Dat gerucht gaat al langer.

Ook voorziet Arthur dat Apple de schermrand aan de zijkanten laat vallen. Dat gerucht hebben we nog niet gehoord dus mogelijk laat hij hier zich een beetje gaan. Ook voorziet Arthur een AMOLED-scherm maar dat zal vermoedelijk nog wel enkele jaren duren. Wel zal de iPhone 7 hoogstwaarschijnlijk waterbestendig zijn. De huidige iPhone 6s schijnt al redelijk waterafstotend te zijn. Arthur heeft alleen het gerucht dat de grotere iPhone 7 Plus over een dubbele camera niet verwerkt in z'n video. We zullen tot halverwege september moeten wachten voordat we deze video kunnen vergelijken met de echte iPhone 7. Dan pas wordt hij pas verwacht. Toch zullen we mogelijk in de tussentijd toch een nieuwe iPhone mogen begroeten. Het gaat dan vermoedelijk om een nieuw 4-inch model genaamd iPhone 5se.


Prijsvergelijker Apple iPhone 7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Galaxus
32 GB Black
€ 129,00 € 129,00   Bekijk
bol.com Partner
32 GB Silver
€ 286,00 € 286,00   Bekijk
bol.com Partner
128 GB Black Licht gebruikt
€ 381,36 € 381,36   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 7


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Rose Gold Zo goed als nieuw
€ 219,00 € 219,00   Bekijk
bol.com Partner
64 GB Space Grey
€ 299,99 € 299,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel