Samsung bevestigt waterdichte Galaxy S7 edge in video


Samsung heeft op een soort teaser website een video geplaatst van de vermeende Galaxy S7 edge. Alhoewel het toestel op de beelden lijkt op de S6 edge is er één groot verschil: hij wordt gebruikt in de stromende regen.

In de video komt de Indonesische atleet Dellie Threesyadinda aan het woord die tijdens haar workout gebruik maakt van wat lijkt op de Galaxy S7 edge. Hoe we daar zo zeker van zijn is dat ze hem gebruikt tijdens een regenbui. De S6 edge is nog niet bestand tegen water en van de S7 edge wordt gezegd dat hij het dankzij een IP68-certificering wel is.

Samsung Galaxy S7 edge waterdicht
Nieuwe Galaxy S7 edge is waterdicht

Op de bewuste Samsung-website waar de video geplaatst is komt nog een belangrijke nieuwe functie van de S7 en S7 edge naar voren. Op één van de slides is de tekst te lezen "Bring Light To The Night". Vermoedelijk is dat een verwijzing naar de nieuwe 12 megapixel camera. Ondanks dat dat in pixels minder is dan de 16 megapixel op de huidige Galaxy S6 is de camera dankzij een nieuwe lens en sensor in staat meer licht op te vangen. Dat moet vooral 's avonds en binnenshuis tot betere opnames leiden.

Brigh light to the dark

Uit eerder informatie bleek al dat de Samsung Galaxy S7 en S7 edge vermoedelijk over een Quad HD-scherm beschikken van respectievelijk 5,1 en 5,5 inch groot. Na een jaar afwezigheid zal de geheugenkaartslot ook weer geïntroduceerd worden. De ingebouwde batterijen gaan er verder in capaciteit op vooruit. Die van de S7 komt volgens berichten uit op 3.000 mAh terwijl die van de S7 edge uitkomt op 3.600 mAh. Dat is in beide gevallen aanzienlijk groter dan voorheen. Qua uiterlijk blijven de toestellen trouw aan de modellen van vorig jaar. Daar oogste Samsung relatief veel lof mee. Zowel de Samsung Galaxy S7 als S7 edge worden 21 februari verwacht tijdens Samsung's Unpacked-event voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Gold Refurbished
€ 269,00 € 269,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Pink Refurbished
€ 209,00 € 209,00   Bekijk
Partly
32 GB Silver Refurbished
€ 239,00 € 239,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel