Weer nieuwe Magic Slot-module voor LG G5 gefotografeerd


Er is wederom een Magic Slot-module voor de LG G5 op foto vastgelegd. Ditmaal gaat het om de module met daarop de verwisselbare batterij. Naast deze module kondigt LG mogelijk nog twee modules aan waaronder een audio-module.

Dat de batterij vast zit aan de module doet vermoeden dat iedere accessoire die je in de Magic Slot van de G5 steekt z'n eigen voeding nodig heeft. We gingen er eerder nog vanuit dat de batterij en de Magic Slot-sleuf los van elkaar konden bestaan. Nu lijkt het erop dat iedere accessoire ook voorzien moet zijn van een batterij; één om de telefoon van stroom te voorzien + zichzelf. Details horen we zondag 21 februari wanneer LG de G5 aankondigt.

Batterij Magic Slot-module LG G5

Naast deze batterij-module komt LG mogelijk ook met een battery grip met bediening voor de camera en een Bang & Olufsen-module met ingebouwde DAC. De samenwerking met B&O werd overigens zelf door LG bekendgemaakt. De toekomstige module moet een hogere geluidskwaliteit tot gevolg hebben en heet 'B & O Play'. Eerder al maakte toeleverancier Qualcomm bekend dat de G5 over de Snapdragon 820-processor beschikt. Dat model geldt als het huidige vlaggenschip van de fabrikant. Het persevent van LG begint zondag om 14:00 onze tijd. Dat is precies een dag voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona. We gaan daar uiteraard hier real time verslag van doen.

(via)


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel