HTC werkt aan kleurrijke A16, mogelijk eenvoudig Desire-model


Er zijn diverse plaatjes opgedoken van een onbekende HTC Desire-telefoon met typenummer A16. Van de buitenkant lijkt het sterk op een Desire-telefoon met dubbel kleurenschema. Van de binnenkant zit het toestel aan de onderkant van het mid-range segment.

De plaatjes kwamen via ons via onze huislekker @evleaks. Ondanks z'n pensionering heeft hij het de laatste tijd maar erg druk met lekken. Tot grote frustratie van onder andere HTC, Samsung en Sony. Ditmaal lekt hij onderstaande plaatjes van de vermeende A16 die uiteindelijk als een Desire-model op de markt moet komen.

HTC Desire A16

Het hebben van beeldmateriaal is mooi, het hebben van specificaties is beter. Dankzij @LlabTooFeR weten we dat deze Desire mogelijk draait onder een Snapdragon 210-processor. Dat is zo'n beetje het absolute instapmodel van Qualcomm. Verwacht dus een niet al te krachtig Desire-model. Overige specificaties luiden een 5 inch groot HD-scherm, 8 megapixel camera en 5 megapixel selfiecam. De batterij komt uit op 2.200 mAh wat ook al niet heel erg groot is gelet op het schermformaat. HTC lijkt verder 1,5 GB aan werkgeheugen in te bouwen met 8 GB opslaggeheugen. Dat laatste is nog wel uit te breiden met een geheugenkaartje. Wanneer HTC de A16 aankondigt is onduidelijk.Praat mee over dit artikel