Volledige afbeeldingen verschenen van Google Pixel 2 en 2 XL


Na een eerder kijkje op de Pixel 2 XL krijgen we nu de volledige afbeeldingen te zien van de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL. Duidelijk is dat Google qua ontwerp een bescheiden upgrade doet die vrij conservatief is. Geen dubbele camera's dus maar wel een groter scherm met kleinere schermranden.

Het meest conservatiefs is de Pixel 2. Die lijkt qua uiterlijk niet eens zoveel te verschillen met de Pixel van vorig jaar. Weliswaar is het glaspaneel achterop een stuk kleiner, hij oogt nog steeds als een telefoon uit 2016. Qua uiterlijk dus weinig verrassingen of opvallende zaken. Mogelijk gaan we die wel in de software aantreffen. We hopen dat Google de camerakwaliteiten nog meer heeft weten te verbeteren.

Google Pixel 2
De Google Pixel 2

Voor de vernieuwing moet je in 2017 duidelijk bij de Pixel 2 XL zijn. Die krijgt net als de Galaxy Note8, iPhone X en LG V30 een scherm zonder al te grote schermranden mee. In welke trend Google niet mee gaat is de dubbele hoofdcamera. Ook achterop de 2 XL nog altijd een enkele 12 megapixel camera met ogenschijnlijk wel een dubbele LED-flitser.

Google Pixel 2 XL
En de Google Pixel 2 XL

Wat Google overigens lijkt aan te pakken dit jaar is het geluid. Presteerden de Pixels uit 2016 nog zeer matig op het gebied van audio (vooral de luidspreker op de XL was om te huilen) lijkt er dit jaar wel het nodige te gebeuren. Beide toestellen lijken over naar voren gerichte stereo speakers te beschikken. Binnenin zit vermoedelijk een Snapdragon 836-processor met uiteraard een stock-versie van Android 8.0 Oreo. Google lijkt een vernieuwde launcher te gebruiken die we vermoedelijk vaker gaan aantreffen. Naast de Pixel 2 en Pixel 2 XL wordt verwacht dat Google ook een slimme speaker, laptop en VR-headset toont.

Bron: @evleaks
Via: VentureBeat


Prijsvergelijker Google Pixel 2
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
64 GB Black
€ 529,18 € 529,18   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 2


Prijsvergelijker Google Pixel 2 XL
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
128 GB Black & White
€ 711,09 € 711,09   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 2 XL


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel