Afbeeldingen laten Google Pixel 2 en 2 XL zien


DroidLife heeft afbeeldingen gepubliceerd van de Google Pixel 2 in Kinda Blue, Clearly White en Just Black. Van de Pixel 2 XL liet het afbeeldingen zien in de kleuren Black en Black/White. Op het oog lijkt het om de persafbeeldingen te gaan. Het blog geeft meteen de toekomstige adviesprijzen zodat we nog even tijd hebben om te sparen.

Het leek al bekend dat Google niet veel van de huidige Pixel en Pixel XL zou gaan afwijken. Achterop nog altijd een enkele camera met bovenaan een glazen paneel al is hij bij de Pixel 2 en 2 XL een stuk kleiner. Ook de prijzen blijven nagenoeg gelijk; 649 dollar voor het 64 GB instapmodel en 749 dollar voor het 128 GB topmodel. Vorig jaar vroeg Google exact hetzelfde al was toen het instapmodel 'slechts' 32 GB groot.

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL
Kinda Blue Pixel 2 en Black & White Pixel 2 XL

Voor het grotere Pixel 2 XL (dus niet Pixel XL 2) worden slechts twee kleuren verwacht; volledig zwart (Just Black) en een zwart/witte (Black & White) uitvoering. Ook hier zijn er uitvoeringen van 64 en 128 GB groot. Prijzen daarvan zijn respectievelijk 849 en 949 dollar. Dat is hoger dan vorig jaar toen je nog 769 dollar hoefde te betalen voor het instapmodel en 869 dollar voor de 128 GB versie. Google gaat dus vrolijk mee in de hype van dure smartphones tegen de duizend-dollar-grens. Google kondigt beide telefoons tijdens een speciaal event op 4 oktober aan. Van de Pixel 2 wordt gezegd dat deze een knijpbare Active Edge-rand krijgt vergelijkbaar met de HTC U11. De Pixel 2 XL krijgt daarentegen een randloosscherm vergelijkbaar met de LG V30. Verwacht mag je gerust Android 8.0 Oreo verwachten, al valt over de overige eigenschappen op dit moment nog weinig zinnigs te zeggen.

Bron 1 2


Prijsvergelijker Google Pixel 2
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
64 GB Kinda Blue
€ 450,45 € 450,45   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 2


Prijsvergelijker Google Pixel 2 XL
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
128 GB Black & White
€ 711,09 € 711,09   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 2 XL


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel