Google Pixel


Google Pixel
Google Pixel zwart achterkant
Google Pixel blauw achterkant
Google Pixel zilver voorkant onderkant
Google Pixel zilver linkerzijkant
Google Pixel zilver overzicht schuin
Google Pixel zilver achterkant bovenkant
Google Pixel zilver achterkant
Google Pixel zilver rechterzijkant
Review
1 review
 
Geef jouw beoordeling en maak kans op €50
Status
VerkrijgbaarZilverZwart
Schermformaat
5,0 inch
Camera
12,3 megapixel

Pluspunten Google Pixel

 • Bijzonder ontwerp van metaal en glas
 • Best geteste telefooncamera ooit
 • Onbeperkte foto- en video-opslag
 • Snelle Android-updates

Minpunten Google Pixel

 • Aan de dure kant

Prijsvergelijker Google Pixel
  Prijs Incl. bezorging    
Paradigit € 819,00 € 819,00   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Google Pixel


De Google Pixel in het kort

De Google Pixel is de eerste smartphone die volledig door Google ontworpen is. De Pixel is tevens de eerste smartphone waarvan je nooit meer zorgen hoeft te maken of je foto's op video's er wel op passen, er is namelijk onbeperkte opslag voor alles wat je met z'n camera schiet.

Eerste met Google Assistant

De Google Pixel treedt min of meer in de voetsporen van de Nexus-lijn al werd het ontwerp daarvan nog grotendeels ingevuld door de fabrikant die hem maakte. De Pixel is volledig door Google ontworpen en draait natuurlijk de allernieuwste versie van Android, op moment van uitbrengen versie 7.1 Nougat. Je mag er net zoals bij de Nexus-telefoons vanuit gaan dat toekomstige updates als eerste voor de Pixel uitkomen. Altijd vers dus. Wat de Pixel ook uniek maakt is dat hij de eerste is die met Google Assistant geleverd wordt. Deze persoonlijke assistent kan niet alleen het web voor je raadplegen om antwoord te geven op je moeilijkste vragen, hij kan ook afspraken inplannen, berichtjes versturen, muziek afspelen en je foto's vinden. Je roept Google Assistant op door de homeknop enige tijd in te drukken of door het magische woord te zeggen.

Belangrijkste Google Pixel specificaties

 • 5.0 inch AMOLED display en daardoor geschikt voor Daydream Virtual Reality-bril
 • 12,3 megapixelcamera met 1,55 micron pixels en onbeperkte foto- en video-opslag
 • Diverse Google-diensten zoals Google Assistant, Allo en Duo
 • Snapdragon 821 quadcore-processor op 2,15 GHz bijgestaan door 4 GB werkgeheugen
 • Keuze uit 32 en 128 GB aan opslagruimte
 • Selfiecam van 8 megapixel groot met f/2.4 lens
 • Onderweg snel mobiel internet via 4G (LTE)
 • Batterij met uithoudingsvermogen van een dag met snellaadfunctie
 • Bekijk alle Google Pixel specs

Beste telefooncamera tot nu toe

Google lijkt goed begrepen te hebben dat het hebben van een goede camera onmisbaar is. Ze hebben daarom veel geïnvesteerd in de camera en de bijbehorende software. Dit alles resulteert erin dat de experts van DxOMark er een score aan gegeven hebben van 89. Dat is het hoogste wat tot nu toe aan een mobiele telefoon is toegekend. Je schiet dankzij de HDR+ optie scherpe foto's zonder ruis in het donker, legt dankzij Lens Blur de focus op je onderwerp, schiet de beste foto dankzij Smartburst en legt de mooiste panorama's vast dankzij Fisheye Panorama-modus. Om dit alles mogelijk te maken is er een 12,3 megapixel sensor met pixels die ieder 1,55 micron groot zijn. Door die grote pixel wordt extra veel licht opgevangen, wat vooral in het donker noodzakelijk is om een goed belichte foto te maken. De lens valt met f/2.0 wat in de middenmoot maar het resultaat is wat telt en daarin is de Pixel vooralsnog ongeslagen.

Google Pixel zilver overzicht schuin

Onbeperkte foto-opslag

Het schieten van mooie foto's en video's is natuurlijk handig en mooi maar je wilt ze natuurlijk wel altijd kunnen bekijken. Op de Pixel zul je niet snel de melding "opslag vol" zien want Google slaat je foto's in de maximale resolutie op in de cloud. Gratis. Zelfs je 4K-video's worden in de maximale resolutie opgeslagen. Dat maakt het kiezen tussen het 32 en 128 GB model hopelijk een stukje makkelijker en maakt het gemis van een geheugenkaartslot goed. Overige eigenschappen zijn een vingerafdrukscanner achterop en een batterij met snellaadfunctie. Die laadt je hierdoor in slechts 15 minuten weer voor 7 uur op. Het ontwerp van de Google Pixel kent een metalen frame dat achterop afgewisseld wordt door een deels glazen paneel. Dit breekt niet alleen het ontwerp, het geeft hem een uniek uiterlijk en is bovendien goed om de signalen van de antenne's door te laten. De dikte loopt van onder naar boven iets toe waardoor de cameramodule niet uitsteekt. Je kunt de Google Pixel dus plat neerleggen zonder wiebelen. Onderop vinden we een USB Type-C aansluiting waardoor het niet uitmaakt hoe je de kabel erin steekt. Google levert zowel een USB Type-C kabel mee als 'gewone' USB A-kabel die je bijvoorbeeld in je computer kunt stoppen.

Goedkoopste Google Pixel prijzen

Van de Google Pixel zijn op dit moment alleen losse toestelprijzen bekend. Wij vonden al vanaf €705 een webshop voor je. Inmiddels is er 90 van de vraagprijs af en dat is natuurlijk altijd meegenomen. Er valt te kiezen uit de kleuren Silver (zilver) en Quite Black (zwart). Qua geheugen is er keuze uit 32 GB en 128 GB.


Video’s over de Google Pixel

Google zoekt ideeën voor het ontwerp van de Pixel 2. Als ze deze video bekijken worden ze op hun wenken bediend

Krystal Key onderzoekt wie de beste camera heeft; de Samsung Galaxy S7 of de Google Pixel. Goeie vergelijking

Google legt uit wat de camera van de Pixel en Pixel XL allemaal kan. En hoe genereer je views? Met puppies!

Het snel opladen van je telefoon is helemaal in. Hoe verhoudt de OnePlus 3T zich tegenover de Google Pixel XL?

De Google Pixel is met een IP53 niet bepaald waterdicht. Zou je denken! Deze YouTuber test het uit


Concurrenten van de Google Pixel

Vergelijk de Google Pixel met deze producten


Praat mee over de Google Pixel