Dit zijn HTC’s resterende telefoons voor 2017


Na het stoppen met maken van instapmodellen liet HTC eerder weten tussen de 6 en 7 telefoons in 2017 aan te zullen kondigen. De teller staat momenteel op 3 dus we verwachten er nog hooguit 4. Volgens een insider zijn de Ocean Master, Ocean Lite en Ocean Harmony er in ieder geval 3 van.

De verwijzing naar de codenamen verscheen op het Twitter-account van Corn Chen. Volgens hem krijgen alle drie codenamen die verwijzen naar de knijpbare U11. Niet verwonderlijk want HTC bracht er al eerder een variant van uit. Meest uitgebreid van het trio is de Ocean Master met een 6 inch scherm, 12 en 8 megapixel camera en in varianten van 4/64GB en 6/128GB aan werk- en opslaggeheugen.

HTC Ocean Harmony, Lite, Master

Ook de Ocean Harmony zou een even groot scherm krijgen van 6 inch groot. Hier komt alleen een configuratie van uit met 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan opslagruimte. Eenvoudigste is de Ocean Lite met een iets beter hanteerbaar 5,2 inch scherm. Het geheugen hiervan komt uit op 64 GB met 4 GB aan RAM-werkgeheugen. Overige specificaties ontbreken momenteel nog. De Ocean Master en Ocean Lite zouden al in november aangekondigd kunnen worden terwijl de Ocean Harmony later in december volgt. Vooralsnog is het nog onduidelijk in hoeverre we deze informatie serieus moeten nemen. Corn Chen heeft nog niet echt een langdurig trackrecord opgebouwd. Vreemd is trouwens dat de naam Ocean Life ontbreekt in het lijstje. De naam van dat toestel lekte eerder uit en wordt mogelijk uitgebracht als HTC's eerste Android One-telefoon.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel