Deze foto toont mogelijk de Huawei Mate 10


Het beruchte Twitter-account van @evleaks heeft gedaan waar fabrikanten zo vaak bang voor zijn; foto's van een nog onaangekondigde telefoon publiceren. Ditmaal van de Huawei Mate 10. Natuurlijk weten we niet zeker of de foto authentiek is, maar omdat het van @evleaks komt zijn we wel eerder geneigd dat aan te nemen.

Huawei houdt op maandag 16 oktober een persevent. Het ligt erg voor de hand dat Huawei hier de Mate 10 zal presenteren als officiële opvolger van de Huawei Mate 9. Die werd nog in november aangekondigd maar het lijkt Huawei er aan gelegen te zijn op tijd het toestel te introduceren om te concurreren met de iPhone X, Galaxy Note8 en V30. Eerder al lekte er informatie uit over de Mate 10, waaronder een randloos EntireView-scherm van tussen de 5,9 en 6,1 inch groot en een Kirin 970-processor die toegespitst zal zijn op kunstmatige intelligentie.

Huawei Mate 10
De Mate 10 aldus @evleaks

We zien een op het oog grote telefoon met weliswaar links en rechts kleine schermranden, dat geldt in onze optiek niet voor de boven- en onderkant. Wat ons betreft valt de Mate 10 dus niet in dezelfde categorie als de iPhone X, V30 of Note8. Sterker nog, we vinden de uiterlijke verschillen met de huidige Mate 9 maar erg minimaal. We zijn benieuwd welke draai Huawei hier aan gaat geven in haar presentatie. Natuurlijk valt er nog voldoende over om enthousiast over te worden, denk aan de functies die niet duidelijk worden aan de hand van bovenstaande foto.

(Bron)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel