HTC 'Ocean Life' moet betaalbare knijpbare telefoon worden


HTC lijkt voornemens om van de U11 niet de enige knijpbare telefoon te maken. De functie moet ook naar goedkopere modellen komen. Zo lijkt het tenminste want de geruchten over de Ocean Life zwellen flink aan.

Volgens een bericht van @LlabTooFeR werkt HTC aan een 5,2 inch groot toestel met Full HD-resolutie, 16 megapixel camera, 2.600 mAh batterij en draaiend onder Android 7.1. Voorop moet verder een eveneens 16 megapixel grote selfiecamera komen. Op zich niet erg bijzonder behalve dan dat ook deze Ocean Life ook de knijpfunctie van de U11 krijgt. Dat betekent dat HTC haar zogenaamde Edge Sense interface gaat toepassen.

HTC Ocean Life

Momenteel kent de knijpfunctie van Edge Sense enkele grappige maar tevens misbare functies. Zo bleek al uit diverse recensies over de HTC U11. Toch maakt HTC Edge Sense met iedere update interessanter door het toevoegen van nieuwe functies. Hopelijk zullen het er genoeg zijn als HTC deze Ocean Life aankondigt om maar niet DOA (dead on arrival) te zijn. HTC zal het nodig hebben want naar verluidt beschikt ook dit model niet over een reguliere koptelefooningang. In het mid-range segment zijn klanten wat lastiger over te halen om dure USB-koptelefoons aan te schaffen. Of HTC de eigen USonic-dopjes meelevert lijkt in deze prijscategorie niet erg waarschijnlijk.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel