Blass laat Motorola Moto X4 met dubbele camera zien


Evan Blass, beter bekend als @evleaks, heeft een persafbeelding van de Motorola Moto X (2017) laten zien. Het toestel lijkt een dubbele camera te krijgen alsmede vrij dunne schermranden links en rechts.

Motorola, of beter gezegd Lenovo, lijkt voor de Moto X4 redelijk af te wijken van het standaard ontwerp. Als we niet beter wisten dan dachten we dat we naar een Samsung-telefoon keken. De gelijkenissen met de Galaxy S6 en S7 zijn alom vertegenwoordigd. Zo zijn er tal van rondingen, zijn de schermranden links en rechts 'geminimaliseerd' en vinden we een langwerpige vingerafdrukscanner onderaan het scherm. Bekijken we de achterkant dan houden de gelijkenissen snel op. We zien een onvervalste Motorola cameramodule met ditmaal een dubbele camera.

Motorola Moto X4 gold
De vermeende Moto X4, ook wel Motorola Moto X (2017)

De cameramodule lijkt naast een dubbele camera ook een dubbele LED-flitser te huisvesten. Welke functies Lenovo bedacht heeft voor de dubbele camerasensor is nog onduidelijk, mogelijk wordt hij gebruikt om dichterbij het onderwerp te komen. Inzoomen zonder kwaliteitsverlies dus. Deze persrender geeft nog een geheim prijs; we zien namelijk duidelijk nog een selfieflitser. Voor overige specificaties moeten we iets dieper het geruchtencircuit duiken. Daar leren we dat de X4 mogelijk over een 5,2 inch Full HD-scherm beschikt, een 8+12 megapixel camera, 3.000 mAh batterij en een Snapdragon 630-processor met 4 GB aan werkgeheugen. Het toestel zou waterdicht zijn dankzij de IP68-rating. Zijn lanceerdatum laat lang op zich wachten. We hadden een aankondiging op 30 juni 2017 verwacht. Wanneer Lenovo nu besluit het toestel aan te kondigen is afwachten.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel