Foto’s tonen vermeende metalen Motorola Moto X (2017)


Na een jaar afwezigheid komt Lenovo volgend jaar mogelijk met een nieuwe Moto X. Foto's van die Moto X (2017) duiken nu op en laten een telefoon van metaal zien. Wat Lenovo precies wil met de nieuwe X blijft nog even onduidelijk.

Metaal is niet nieuw voor de Moto X-serie maar een volledig metalen telefoon wel. Wat Lenovo/Motorola verder heeft afgekeken van bijvoorbeeld de Moto Z is de vingerafdrukscanner voorop. Deze zit nu wel dichter tegen het scherm aan waardoor niet zo'n grote loze ruimte ontstaat. Achterop deze vermeende Moto X (2017) zien we de kenmerkend ronde cameramodule terug. Het lijkt erop dat Motorola kiest voor een dubbele LED-flitser. Aan de foto kunnen we niet goed opmaken of er gebruik wordt gemaakt van verschillende kleuren.

Motorola Moto X (2017) goudkleurigMotorola Moto X (2017) achterkant

De eerste Motorola Moto X stamt alweer uit 2013 en werd voor het laatste in 2015 geüpdatet: in oktober van dat jaar kwam de robuuste Moto X Force uit. Het jaar daarop bleef het rustig. Moederbedrijf Lenovo leek de serie op een zijspoor te zetten en in te ruilen voor de Moto Z-serie. Onder fans is de Moto X toch een geliefde telefoonserie omdat het de start was van betaalbare en toch uitgebreide Android-smartphone zonder veel bloatware en die je bovendien van een unieke cover kon voorzien. Waar de nieuwe Moto X (2017) precies geplaatst gaat worden ten opzichte van de Moto Z is nog even afwachten. Zo lijkt het niet voor de hand te liggen dat de nieuwe Moto X een 5,5 inch scherm krijgt.

Update Inmiddels weten we dat dit de aangekondigde Motorola Moto G5 Plus was.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel