Nokia 2, 7 en 9 komen mogelijk begin 2018


Iemand die werkt voor een logistiek bedrijf dat door HMD wordt ingehuurd lijkt z'n mond voorbij te hebben gepraat. Volgens hem worden begin 2018 tenminste 3 nieuwe Nokia's verwacht; de Nokia 2, 7 en 9.

Een plaatje van de Nokia 2 werd eerder nog getweet door onze favoriete lekker @evleaks. Het instapmodel wordt mogelijk begin 2018 samen met nog enkele andere Nokia's aangekondigd. Veel informatie over de Nokia 7 en Nokia 9 hebben we niet al wordt er in de wandelgangen al wel over gesproken. Qua nummering mag aangenomen worden dat de Nokia 7 iets eenvoudiger is dan de bestaande Nokia 8 terwijl de Nokia 9 het nieuwe vlaggenschip wordt.

Nokia 2

Toch lijkt het ons verstandig al deze informatie voorlopig met een korreltje zout te nemen. De nummering die momenteel voor Nokia-telefoons gebruikt wordt is erg beperkt waardoor we er nog niet erg veel vanaf kunnen leiden. HMD Global begon begin 2017 met de eerste serie Android-telefoons onder de naam Nokia. Naast de Nokia 3, 5, 6 en 8 werd ook een vernieuwde 3310 aangekondigd. Die laatste draait geen Android. De nieuwe Nokia's vallen op door hun redelijk kale Android-versie, redelijk hoogwaardige afwerking en scherpe prijs. We hopen binnenkort een review van een Nokia-model te plaatsen dus stay tuned.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel