Hoge resolutie afbeelding toont voorkant Google Pixel 2 XL


De eerste echte afbeelding van de Google Pixel 2 XL lijkt op internet te zijn gezet. We zien een toestel met relatief kleine schermranden al gaat Google duidelijk niet zo ver als sommige anderen. Officieel wordt het toestel samen met de Pixel 2 komende woensdag aangekondigd.

Al eerder was duidelijk geworden dat Google voor de grotere Pixel 2 XL de hulp van LG had ingeroepen. Wij gingen er daarom vanuit dat het toestel qua scherm nagenoeg gelijk zou zijn aan de LG V30. Toch lijkt dit toestel meer 'schermrand' te hebben dan de V30. Toch ziet het toestel er redelijk modern uit en ook Google rond de hoeken van het scherm af.

Google Pixel 2 XL

Specificaties van de Google Pixel 2 XL zijn nog schaars. Gelukkig weet de afbeelding ons ook al het nodige te vertellen. Zo zien we een gewijzigd startscherm met informatie vanuit de agenda en de zoekbalk onderaan. Vreemd genoeg staat hij nu tussen de bedieningsknoppen en de vaste app-iconen van de launcher. Momenteel zit de zoekbalk nog bovenaan waar hij juist wat lastiger te bereiken is met één hand. Mogelijk is dit ook de reden voor de verhuizing. Verder zien we een naar voren gerichte stereo speaker. Een blik op de achterkant hebben we (nog) niet. Daar hopelijk later meer over. Eerder werd al duidelijk dat de Pixel 2 XL duurder wordt dan de serie van vorig jaar. Houdt verder rekening met een Snapdragon 835-processor van Qualcomm en 64 of 128 GB aan opslaggeheugen. Naast deze Pixel 2 XL wordt ook een 5 inch grote Pixel 2 verwacht.

(Via)


Prijsvergelijker Google Pixel 2 XL
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
128 GB Black & White
€ 556,50 € 556,50   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 2 XL


Prijsvergelijker Google Pixel 2

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 2


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel