Google Pixel 3 XL mogelijk in het wild gespot


Er is een foto opgedoken van iemand die mogelijk een Google Pixel 3 XL aan het bedienen is. Natuurlijk precies de bedoeling van een mobiele telefoon ware het dat de Pixel 3 XL nog helemaal niet aangekondigd is. Dat het mogelijk toch om dit onaangekondigde toestel gaat blijkt uit een aantal factoren.

Op de foto zien we iemand typen met Google's eigen Gboard-toetsenbord-app. Niet ongebruikelijk, deze is openlijk te downloaden en komt standaard op bijvoorbeeld de huidige Pixel 2 XL. Zoomen we echter in dan zien we echter een enorme, maar dan ook echt enorme inkeping. De gewraakte notch. Deze is alleen op de Pixel 3 XL zo immens diep dat het meteen opvalt. Bovendien lijkt het toestel een dubbele speaker aan de voorzijde te hebben voor stereo-geluid. Oftewel; een andere eigenschap waar de Google Pixel 3 XL naar verluidt over beschikt.

Google Pixel 3 XL in the wild

Het is trouwens opvallend hoeveel kritiek het toestel nu al ontvangt, nog voordat het is aangekondigd. De onpraktisch diepe notch, de enorme kin onderaan en het immense scherm; het komt hem op veel kritiek te staan. Toch moet dit Google's vlaggenschip voor 2018 en 2019 worden. Z'n broertje de Pixel 3 krijgt vermoedelijk geen notch, een kleinere kin en een praktischer 5,4 inch scherm. Beide toestellen komen standaard met Android 9 Pie. De eerste toestellen met 'Pie' zijn het echter niet; de versie is al uitgerold voor de huidige Pixel-reeks waaronder de Pixel 2 en Pixel OG. Wij hebben 4 oktober in onze agenda staan als lanceerdatum van de Pixel 3 XL en Pixel 3, of dat echt klopt moet blijken.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel