Benchmark bevestigt specificaties Google Pixel 3 XL


Iemand die in het bezit is van een Google Pixel 3 XL heeft een benchmark op GeekBench gedraaid en daardoor weten wij wat meer van z'n specificaties. Die zijn niet erg verrassend te noemen want we zagen ze al eerder voorbijkomen.

Zo krijgt de Google Pixel 3 XL een Qualcomm Snapdragon 845 mee wat momenteel de beste chip is die Qualcomm in het assortiment heeft. Dat mag nauwelijks een verrassing heten voor een vlaggenschip. Qua score zit de Pixel 3 XL zo'n 35% beter dan de Pixel 2 XL. Wat dat uiteindelijk zegt over het eindresultaat is lastig te zeggen. Mogelijk merk je daar als gebruiker weinig van. De huidige Pixel-serie voelt al snel aan en dat zal waarschijnlijk gewoon zo blijven.

Geekbench Google Pixel 3 XL

Het Geekbench-rapport leert ons verder dat Google de Pixel 3 XL uitrust met 4 GB aan werkgeheugen en Android P versie 9. Google rust de afgelopen twee jaar haar eigen Pixel-telefoons altijd uit met de nieuwste Android-versie die vlak daarvoor officieel werd gelanceerd. Android P wordt 20 augustus verwacht dus een Pixel 3 XL-aankondiging zal niet heel veel later plaatsvinden. Verwacht wordt dat de grotere XL-variant wordt uitgerust met een 6,2 inch scherm met notch bovenin. Deze is best fors als in diep. De reguliere Pixel 3 beschikt niet over notch waardoor het 5,4 inch grote scherm mogelijk bruikbaarder is dan z'n grotere broer.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel