Foto’s mogelijke Google Pixel 3 XL tonen vernieuwde achterkant


Er zijn foto's verschenen waarop mogelijk de Pixel 3 XL van Google te zien is. Het nog onaangekondigde toestel wordt pas op z'n vroegst dit najaar verwacht maar door een eerder verschenen screenprotector kregen we toch al vroeg een glim van het toestel. Nu zien we hem beter en wordt een en ander een stuk duidelijker.

Van de Google Pixel 3 en 3 XL krijgt alleen die laatste een zogenaamde notch in het scherm. De inkeping waar Google voor kiest lijkt een stuk dieper te gaan dan bijvoorbeeld bij de iPhone X en OnePlus 6. Waarom blijft nog even speculeren, misschien heeft het te maken met de hoeveelheid sensoren die Google van plan is te plaatsen of misschien heeft de speaker meer ruimte nodig om fatsoenlijk stereogeluid te produceren.

Google Pixel 3 XL
De vermeende Pixel 3 XL

De achterzijde toont ook iets interessants. Past Google bij de Pixel 2 en Pixel OG nog een combinatie van glas en metaal toe, ditmaal lijkt er sprake te zijn van alleen maar glas. Weliswaar is een deel daarvan mat glas, of stroever, het lijkt wel om alleen glas te gaan. Qua uitstraling doet dit denken aan z'n voorgangers maar we vermoeden dat de mogelijkheid om draadloos te laden de doorslaggevende reden is geweest. Andere opvallende zaken. Achterop zien we geen dubbele camera zoals veel andere fabrikanten doen. Google slaagt er tot op heden aardig in op zaken als scherpte/diepte softwarematig te doen. Voorop lijkt er vreemd genoeg wel sprake te zijn van een dubbele selfiecamera. Waarom is nog even onduidelijk. De Pixel 3 XL wordt mogelijk pas in oktober aangekondigd dus dat antwoord laat nog even op zich wachten. Dan horen we hopelijk ook of Google voor het eerst haar Pixel-telefoons ook hier in Nederland te koop aanbiedt.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel