Renders tonen haast ongewijzigde Samsung Galaxy Note 9


Er zijn fabriekstekeningen opgedoken van de vermoedelijke Samsung Galaxy Note 9. En omdat iemand die heel handig heeft ingevoerd in de computer en daar een filmpje van gemaakt heeft hebben we meteen bewegende beelden van Samsung's nieuwste phablet.

Het is goed zoeken naar de verschillen tussen de Note 9 en de bestaande Note 8. Zo zijn de afmetingen redelijk gelijk gebleven en ook de dubbele camera achterop blijft. Wel verschuift de vingerafdrukscanner naar onder de camera-module net als Samsung bij de Galaxy S9 en S9+ deed. Ook voor de onderkant hetzelfde recept; een USB-C poort voor laden, audio jack voor je koptelefoon, opbergruimte voor de S-Pen en een speakergrill voor de laatste tunes.

Volgens 91mobiles die bovenstaande video plaatste krijgt de Galaxy Note 9 eenzelfde Infinity-scherm als in de Note 8 van 6,3 inch groot. Het gebrek aan uiterlijke wijzigingen wil natuurlijk niet zeggen dat de 9e generatie Note geen verschillen kent met z'n voorganger. Mogelijk gaat Samsung zich dit jaar meer richten op de software of heeft het verbeteringen aangebracht in bestaande onderdelen zoals de camera. Het wachten is op z'n lancering die ergens aan het einde van de zomer/begin van het najaar verwacht wordt. Mogelijk horen we tijdens de IFA-beurs die 31 augustus in Berlijn begint meer. Dan kondigt Samsung wel vaker haar volgende Note aan.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 9
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
Blue Refurbished
€ 217,99 € 221,98   Bekijk
bol.com Partner
128 GB Black
€ 328,00 € 328,00   Bekijk
Amazon
512 GB Black
€ 699,00 € 699,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 9


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel