Uiterlijk Google Pixel 3 (XL) mogelijk bekend


Er zijn screenprotectors verschenen van de vermeende Google Pixel 3 en Pixel 3 XL. Als deze echt blijken te zijn lijkt het er op dat de Pixel 3 een 18:9-scherm krijgt en de Pixel 3 XL een notch bovenin. Hiermee zou de derde generatie Pixel grondiger verschillen dan diens voorganger.

Google doet nog niet zo heel lang mee met het uitbrengen van haar eigen Pixel-telefoons. De Pixel 2 werd in het najaar van 2017 aangekondigd vrijwel gelijktijdig met de nieuwste versie van Android. We hebben geen reden om aan te nemen dat ze het dit jaar anders gaan doen dus houden we sterk rekening met de komst van de Pixel 3 en Pixel 3 XL ergens in het najaar van 2018. Onderstaande glazen schermbeschermers doken op via Slashleaks.

Google Pixel 3 en Pixel 3 XL screenprotector
Verraadt screenprotector voorkant Pixel 3 en 3 XL?

Het lijkt er sterk op dat Google wederom twee verschillende Pixel-telefoons uit brengt; één klein en compact en de andere groot en meer premium. Nieuw is dat de Pixel 3 ten opzichte van de Pixel 2 een scherm krijgt met 18:9-verhouding en relatief dunne schermranden boven en onder. Google had deze schermverhouding vorig jaar wel door weten te voeren bij de Pixel 2 XL. Nog altijd zien we wat lijkt op een uitsparing voor twee speakers; stereo-geluid dus.

Pixel 3 XL krijgt notch

Nieuw aan de Pixel 3 XL is de scherm-notch bovenin. Nu ondersteunt Google in Android P schermen met een dergelijke scherminkeping dus als een verrassing komt dit niet. In de notch zitten alle sensoren en camera's. Opvallend is dat er naast de selfiecamera nog een uitsparing is van hetzelfde formaat. Waar deze voor bedoeld is blijft speculeren. Mogelijk een dubbele selfiecamera maar misschien heeft Google de ruimte ook wel nodig voor geavanceerdere gezichtsherkenning. We zien bij de Google Pixel 3 XL verder nog dat de bel-speaker wat kleiner is dan bij de Pixel 3. Of dit gevolgen heeft voor de volume of kwaliteit van het stereo-geluid moet nog blijken. Zoals gezegd moeten we daarvoor nog even geduld hebben tot het najaar. Dan zullen we naast de tweede nieuwe Pixel 3-modellen mogelijk ook kennismaken met nieuwe Pixel Buds; Google's slimme oordopjes.


Prijsvergelijker Google Pixel 3
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Mobiel.nl
64 GB Just Black Zo goed als nieuw
€ 259,00 € 259,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 3

  Uitvoering Prijs Incl. bezorging     Amazon
128 GB Black & White € 711,09 € 711,09   Bekijk
Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel