Eerste details Google Pixel 3 naar buiten


De kop van 2018 is er af, de eerste vlaggenschepen zijn aangekondigd en het mooie weer zit er weer aan te komen. Tijd om alvast naar te dromen over de vlaggenschepen die aan het eind van het jaar worden aangekondigd, zoals de Pixel 3. De eerste details daarover druppelen nu binnen.

Nu is het eerste nieuws niet bepaald schokkend maar de opvolger van de Pixel 2 gaat straks door het leven als de "Pixel 3". Bewijs daarvoor dook op in Android-code. Met andere woorden; Google werkt momenteel aan het toestel en dat de Android-ondersteuning optimaal is. Uit opmerkingen in de code maken we op dat de Pixel 3 exclusief een automatisch netwerk selectie-scherm krijgt. Wat dit precies betekent weten we nu nog niet. Het is niet nieuw dat nieuwe Pixel-modellen exclusief Android-functies krijgen.

Android P AOSP Pixel 3
"Pixel 3"

Het moge duidelijk zijn; de informatie over de Pixel 3 is momenteel nog erg schaars. We gaan er echter vanuit dat er naast een Pixel 3 ook een Pixel 3 XL aangekondigd zal worden. Dat moet als het goed is ergens in het najaar gebeuren. Er zijn ook geruchten dat Google een mid-range Pixel wil aankondigen speciaal voor opkomende markten. Momenteel zijn de Pixel's beiden gepositioneerd in het high-end segment, met bijbehorende hoge prijzen. Er zal meer duidelijk worden wanneer Google haar volgende Android-versie vrijgeeft. Android P heeft nog geen officiële naam maar wordt ergens in augustus/september verwacht.

(via)


Prijsvergelijker Google Pixel 3
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Mobiel.nl
64 GB Just Black Zo goed als nieuw
€ 259,00 € 259,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 3


Prijsvergelijker Google Pixel 2
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
64 GB Black
€ 534,63 € 534,63   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 2


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel