Samsung plaatst en verwijdert Galaxy Note 9-video


Het is geen goede dag voor de Nieuw-Zeelandse afdeling van Samsung. Nadat ze eerder per ongeluk al een plaatje van de Note 9 online zette ging men daarna vrolijk door met blunderen en zette ze ook een video online. Een reprimande uit Zuid-Korea zal zijn uitgedeeld want de content is weer offline gehaald.

We zouden niet in de schoenen willen staan van deze NIeuw-Zeelandse Samsung-medewerker. We weten niet of het dezelfde onfortuinlijke meneer of mevrouw is geweest die zowel een plaatje als video online zette, zoja dan vermoeden we dat er binnenkort een vacature vrijkomt. Qua afbeelding zien we een inmiddels oude bekende. Het plaatje dook eerder al op en toont een blauwe Note 9 met gele S Pen. De pagina werd opgemerkt door @evleaks die meteen een screenshot nam voordat hij offline ging.

Datzelfde lot onderging de video waarin een teaser van de Galaxy Note 9 te zien is. Ook hiervan werd voor het offline gaan een kopie gemaakt. Veel wijzer worden we niet van het filmpje. Er wordt melding gemaakt van een nieuwe S Pen maar wat er precies nieuw aan is wordt niet genoemd. Eerder ging het gerucht dat de pen Bluetooth-functionaliteit krijgt waarmee hij ook als afstandsbediening gebruikt kan worden. Verder leren we dat er een "krachtige batterij is die een dag meegaat". Wat hem "krachtig" maakt blijft onduidelijk. Wel nieuw voor ons is het nieuws dat hij "1 terabyte ready" is. Het is even onduidelijk wat Samsung hier precies mee bedoelt. Er zijn nog geen microSD-geheugenkaarten van 1 TB groot, wel van 400 GB. Mogelijk telt Samsung het interne opslaggeheugen hier bij op wat betekent dat er een uitvoering van 512 GB komt. Het is naar ons weten voor het eerst dat er hier een mobiel uitkomt met 512 GB aan opslaggeheugen.

Unpacked Event

Hoe mooi dit filmpje dus ook is, echt veel nieuws leren we er niet van. Dat is ergens positief voor Samsung want dat betekent dat er nog wat te vertellen valt tijdens de aankondiging. Dat moet 9 augustus gaan gebeuren in New York City. Tijdens een speciaal Unpacked Event zal Samsung de Galaxy Note 9 officieel onthullen en van de details op de hoogte brengen. Dan leren we ook hoeveel het toestel moet kosten en wanneer wij hem hier in de winkels kunnen verwachten. Onze inschatting is 24 augustus tegen een prijs vergelijkbaar als de Note 8.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 9
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Black
€ 330,00 € 341,00   Bekijk
bol.com Partner
128 GB Blue
€ 449,95 € 449,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 9


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel