@evleaks toont Samsung Galaxy Note 9 met gele S Pen


Evan Blass heeft op z'n Twitter tijdlijn een afbeelding geplaatst van de aankomende Samsung Galaxy Note 9. Enorm veel verschillen met de Note 8 zijn er niet behalve dan het kleurenschema. Want we zien een blauwe Note 9 met een gele S Pen.

Dat de S Pen van de Note 9 in het geel komt is geen verrassing meer. Samsung liet hem zelfs zien op haar uitnodiging. Wel nieuw is dat die gele pen mogelijk niet geleverd gaat worden bij een gele uitvoering, maar bij de blauwe. Waarom moet de pen ook dezelfde kleur hebben als de telefoon? Ander bijkomend voordeel; de fel gele kleur zorgt dat je hem minder snel uit het oog verliest en daardoor kwijtraakt.

Samsung Galaxy Note 9 met gele S Pen

Ander verschil is daarnaast de verhuizing van de vingerafdrukscanner naar onder de cameramodule. Die bestaat nog altijd uit twee sensors met mogelijk afwijkende lenzen. Eerdere geruchten spraken over een grotere batterij en meer mogelijkheden voor de S Pen dankzij de aanwezigheid van Bluetooth. Maar verder lijkt de Samsung Galaxy Note 9 vooral een bescheiden upgrade van de Note 8. Wat dat betreft is het wachten op de Note 10 voor grote wijzigingen, mogelijk ook uiterlijke. Maar eerst zullen we de aankondiging afwachten voordat we ons oordeel vellen. De onthulling van de Galaxy Note 9 staat gepland voor 9 augustus in New York City.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 9
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
Blue Refurbished
€ 217,99 € 221,98   Bekijk
bol.com Partner
128 GB Black
€ 328,00 € 328,00   Bekijk
Amazon
512 GB Black
€ 699,00 € 699,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 9


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel